Şeyma Subaşı, Sacit Aslan’a tazminat davası açtı | Şeyma Subaşı kimdir?

Şeyma Subaşı, Sacit Aslan’a tazminat davası açtı | Şeyma Subaşı kimdir?

Moda tasarımcısı Şeyma Subaşı, Sacit Aslan’a kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle manevi tazminat davası açtı.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarıyla Sacit Aslan’ın kendisi ve Oğulcan Engin’i kastettiğini öne süren Şeyma Subaşı, 20 bin lira tazminat talep etti. Subaşı’nın avukatı Hakan Öncel, “Davalı, hakaretlerle dolu bir üslupla yorum yaparak müvekkilimin kişilik haklarını ağır derecede ihlal etmiştir” dedi.

16-10/03/57f20040a781b62e84815aab

ŞEYMA SUBAŞI KİMDİR?

2 Temmuz 1990 İstanbul doğumlu olan Subaşı, 2008 yılında Miss Turkey yarışmasına katılıp iyi bir derece elde edemedi. Subaşı ayrıca ünlü moda markalarının mankenliğini yaptı. Aynı zamanda İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım Programı öğrencisi olan Şeyma ,2009 senesinde Ilıcalı'nın yaptığı Var Mısın Yok Musun ? yarışmasına katıldı ve 69000 TL kazanarak yarışmadan ayrıldı.

16-10/03/bir-tek-morgul-yoktu-rvsrwvr63ue5lhkkmnxw9g

Subaşı şu sıralar yine Acun Ilıcalı'nın şirketi olan Acun Medya tarafından yapılan Yok Böyle Dans yarışmasında kostüm tasarımcısı olarak çalışıyor.Yasak aşkın 2009 yılında başladığı , Ilıcalı'nın sevgilisine lüks bir residenceda ev tuttuğu, genç kıza son bir model jeep aldığı , ayrıca yine sevgilisi için ofis kiraladığı internette yer alan haberler arasında bulunuyor. Ilıcalı'nın eşi Zeynep Ilıcalı 50 milyon TL'lik servetin yarısını istiyor. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN