Yarı fiyatını duyan izdihama koştu! Her pazartesi kapanın elinde kalıyor

Yarı fiyatını duyan izdihama koştu! Her pazartesi kapanın elinde kalıyor

Herkes tarafından çok seviliyor yarı fiyatını duyan izdihama koşuyor. Her pazartesi kuruluyor kapanın elinde kalıyor. Müşterilerin taleplerine yetişemeyen satıcılar uygun fiyatlı satış yapmaya devam ediyor. İşte tüm detaylar…

Bolu'da kanlıca mantarı sezonu açıldı. Pazarda 200 TL'den satılan kanlıca mantarının etiket fiyatı 100 TL'ye düşünce vatandaş da uygun fiyatlı ürün almak için yarışa girdi. Mantar almak isteyen vatandaşlar tezgahta bir tane bile ürün bırakmazken satıcılarda talepleri yetişemediklerini belirtiyor.

100 TL'DEN KAPININ ELİNDE KALIYOR

Vatandaşların kanlıca mantarını kapış kapış aldığını belirten satıcılar, fiyatların uygun olduğunu söylüyor. Bolu'da pazarlarda 200 TL'den satılan mantarın 100 TL'ye satılması izdihama neden oluyor. Bolu'da her pazartesi günü İhsaniye Mahallesi'nde kurulan pazar alanında kanlıca mantarının satışları başladı. Son yağmurların ardından ormanlarda kanlıca mantarı bolluğu yaşanıyor.

Kanlıca mantarı 250 liradan tezgahtaki yerini aldı - Köroğlu Gazetesi | Bolu son dakika haberler

KASANIN DİBİ GÖRÜNDÜ

Çorum'dan topladıkları mantarları Bolu pazarında 100 TL'den satışa çıkaran Ercan Kel, ürünlerin dakikalar içerisinde tükendiğini söyledi. Bolu pazarında 180-200 arasında satılan mantarların 100 TL'den satıldığını ifade eden satıcı vatandaşların izdiham yarattığını da vurguladı. Müşterilerin taleplerine yetişemediklerini ifade eden Ercan Kel, vatandaşın acele ettiğini ancak mantarın çok olduğunu vurguladı.

Kanlıca Mantarı dakikalar içinde tükendi

Mehmet Ulusoy, “Geçen hafta 200 liraydı, bu hafta 100 lira. Vatandaşlar kapış kapış alıyor. Yesin vatandaş” sözlerini dile getirirken ucuz mantar fiyatlarından memnun olan vatandaş ise 100 TL'den aldığını söyleyerek mağaza satıcıların 180 hatta 200 TL'ye kadar sattığının altını çizdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN