Trafikte dehşetin adresi bu kez Antalya! Sürücüyü yere yatırıp defalarca yumrukladı

Trafikte dehşetin adresi bu kez Antalya! Sürücüyü yere yatırıp defalarca yumrukladı

Trafikte yaşanan yol kavgalarına bir yenisi daha eklendi. Bu kez Antalya’da iki sürücü, trafikte çıkan tartışmanın büyümesiyle birbirine girdi. Sürücülerden biri diğerini yere yatırıp defalarca yumruklarken, çevredeki vatandaşların araya girmesiyle taraflar ayrıldı. Dehşet anları kameralara yansıdı.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen bir olayda, trafikte yaşanan tartışma kanlı bir kavgaya dönüştü. Güllük Caddesi üzerinde gerçekleşen olayda, iki sürücü arasında başlayan sözlü tartışma, kısa sürede fiziksel şiddete dönüştü.

yeni-proje-6-001.jpg

Edinilen bilgilere göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan tartışma, bir sürücünün diğerini yere yatırıp defalarca yumruklayarak darp etmesiyle şiddetlenerek devam etti.

yeni-proje-8.jpg

Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle tarafların ayrılmasıyla son bulan olayda, yaşananlar ise bir cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN