Talat Terim ölümünün 3. yıl dönümünde kabri başında anıldı

Talat Terim ölümünün 3. yıl dönümünde kabri başında anıldı

Galatasaray'ın efsane isimlerinden Fatih Terim’in babası Talat Terim, ölümünün 3. yıldönümünde Adana'daki kabri başında anıldı.

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim’in babası Talat Terim, 3. vefat yıl dönümünde Adana Asri Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı.

2019 Yılında 94 yaşındayken hayata veda eden Talat Terim için Adana Asri Mezarlığı'ndaki kabri başında mevlit okutuldu. Fatih Terim, mevlit sonrasında babası Talat Terim'in mezarı başında dua etti. Terim ailesini yakınları, sevenleri ve siyaset camiası yalnız bırakmadı.

Fatih Terim, babası Talat Terim’in mevlidi sonrasında aynı mezarlıkta kabri bulunan Demirdal ailesinin kabrini de ziyaret ederek dualar okudu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN