Taciz iddiasına döner bıçaklı saldırı

İstanbul Gaziosmanpaşa'da 16 yaşındaki bir kız çocuğuna yönelik taciz iddiaları sonrasında yaşanan kavga, cep telefonu kamerasına yansıdı. Olayda baba ve ağabeyinin yaralandığı belirtilirken, kavgada döner bıçağı da kullanıldı. Kavga sonrası 5 kişi gözaltına alındı.

Olay, dün akşam saat 18.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, genç kız, yabancı uyruklu bir şahıs tarafından fiziksel ve sözlü tacize uğradı. Kızın babası ve ağabeyi, şüpheliyle tartışmaya başladı. Kavga, kısa süre sonra şüphelinin ailesinin döner bıçağı ile baba ve oğula saldırmasıyla büyüdü. Olay yerinden kaçan saldırgan daha sonra gözaltına alındı.

Baba Osman Usta'nın parmağı koparken, oğlu ise kolundan yaralandı. Olayın ardından polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Polis ekipleri bölgede güvenlik önlemi alarak inceleme başlattı. Yaralıların tedavisi hastanede devam ediyor.

Öte yandan mahalle sakinleri, olayın detaylarını aktardı. Fatma Öz, taciz eden kişinin motosikletle hareket ederken kızı taciz ettiğini belirterek, “Kız çocuğunun babasının eli kesilince tampon yaptım” dedi.

Songül Özkan ise “Vahim bir olay yaşandı. Kız çocuğumuzu burada taciz etmişler. Babası durumu öğrenince karşılaşıyorlar ve bir gruplaşma oluyor. Babaya kılıçlarla, satırlarla, bıçaklarla saldırıyorlar, bu esnada babanın baş parmağı kopuyor” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN