Samsun'da eski ortak dehşet saçtı! 2 yaralı

Samsun'da eski ortak dehşet saçtı! 2 yaralı

Samsun’da eski ortakları tarafından iş yerinde silahlı saldırıya uğrayan baba ve oğlu ağır yaralandı.

Dehşete düşüren olay, İlkadım ilçesi Toybelen Mahallesi’ndeki Nakliyatçılar Sitesi Kamyon Garajı’nda yaşandı. İddiaya göre, Tüfekçi Nakliyat’ın sahibi 73 yaşındaki Suat Tüfekçi ile oğlu 45 yaşındaki Osman Tüfekçi, iş yerlerinin yazıhanesinde eski ortakları Halit S. (59) tarafından tabancayla vuruldu. Baba-oğul kanlar içinde yere yığılırken, saldırıyı gerçekleştiren Halit S. olay yerinden kaçtı.

basliksiz-1.jpg

Ağır yaralanan Suat ve Osman Tüfekçi, sağlık ekiplerince Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Her iki yaralının da hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, saldırıyı düzenleyen Halit S.’yi Atakum ilçesinde suç aleti tabancayla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN