Sakarya'da elektrik kablosu patladı: Mahalleli sokağa döküldü

Sakarya'da elektrik kablosu patladı: Mahalleli sokağa döküldü

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde yaşanan elektrik kablosu patlaması, mahalle sakinlerinde büyük panik yarattı. Elektrik kablosunun kopması sonucu yer sürtmesiyle kıvılcımlar çıktı ve patlama sesleri duyuldu. Bu durum, mahalle halkını sokağa dökmeye neden oldu.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bugün sabah saatlerinde elektrik kablosunun kopması sonucu büyük bir panik yaşandı. Yenigün Mahallesi'nde meydana gelen olayda, kopan elektrik kablosu yer sürtmesiyle kıvılcımlar çıkardı.Yere düşen kablodan çıkan kıvılcımlar ve patlama sesleri saniye saniye cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.

Olay sırasında cep telefonu kamerasıyla çekilen görüntülerde, kablonun kopup kıvılcımlar çıkardığı ve patlama seslerinin duyulduğu anlar kaydedildi. Panik dolu dakikalar yaşayan mahalle sakinleri, olayın ardından rahat bir nefes aldı.

Bu tür elektrik aksamalarının yaşandığı diğer bölgelerde de benzer güvenlik tedbirlerinin alınması önem taşıyor.

ieieei.webp

Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye yangın riskine karşı tedbir gayesiyle itfaiye ekipleri sevk edildi. Kopan kablonun onarımı görevliler tarafından yapılırken panik oluşturan o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

6 KİŞİ YARALANMIŞTI

Hatay'ın Payas ilçesinde de 16 Temmuz'da elektrik dağıtım şirketine ait trafonun patlaması sonucu inşaat demiri üreten fabrikada yangın çıkmıştı. Söndürme çalışması sırasında 5 fabrika çalışanı ve bir itfaiye eri yaralanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN