Okuyorum Kitap Topluluğu Dostoyevski okuması yaptı

Okuyorum Kitap Topluluğu Dostoyevski okuması yaptı

Kırşehir Belediyesi OkuYorum Kitap Topluluğu, 31 Ekim tarihinde Dostoyevski’nin “Suç ve Ceza” adlı romanının kritiğini yaptı.

Kırşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından kurulan OkuYorum Kitap Topluluğu, dördüncü buluşmasını 31 Ekim 2024 tarihinde Bağbaşı Muharrem Ertaş Kültürevi’nde yaptı.

Haziran ayında kitap kritikleri yapmaya başlayan OkuYorum Kitap Topluluğu, üçüncü buluşmasını Eylül 2024 tarihinde Kent Park Aile Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirerek Orhan Pamuk’un “Benim Adım Kırmızı” adlı romanının kritiğini yapmıştı.

31 Ekim 2024 Perşembe günü gerçekleştirilen buluşmada OkuYorum Kitap Topluluğu Dostoyevski’nin “Suç ve Ceza” adlı romanının değerlendirilmesi yapıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN