Maltepeli muhtarlara afet farkındalık eğitimi

Maltepeli muhtarlara afet farkındalık eğitimi

Maltepe Belediyesi’nce Maltepe’de hizmet veren 18 mahalle muhtarına ve azalarına yönelik olası afetlere karşılık “Afet Farkındalık Eğitimi” verildi. Maltepe Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü’nce organize edilen eğitim Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Maltepe Belediyesi Afet İşleri Müdürü İdris Kemal Kartalkaya, Türkiye’nin deprem kuşağında bulunduğuna dikkat çekerek olası deprem ve afetlere karşı eğitimlerin önemine dikkat çekerek bu eğitimlere tüm vatandaşların katılım sağlamasını beklediklerini söyledi. Kartalkaya katılımcılara afet öncesi hazırlık, afet sırası doğru davranış şekilleri ve afet sonrası iyileştirme faaliyetleriyle ilgili bilgilendirme yaptı. Daha sonra Paramedik Uğur Yıldırım afetlerde karşılaşılabilecek kaza ve yaralanmalarda ilk müdahaleye yönelik eğitim verdi. Eğitimlere katılmak için 0 216 417 70 00 numaralı telefondan Afet İşleri Müdürlüğü’nden detaylı bilgi alınabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN