Kiraya yüzde 400 zam isteyen dükkan sahibinden kan donduran tehdit: Eşinin dul, çocuklarının yetim kalmasını istemiyorsan çık

Dükkan sahibi ve kiracı tartışmalarına bir yenisi Pendik'ten eklendi. Kiracı, mevcutta 10 bin TL olan kiranın yüzde 50 zam ile 15 bin TL olmasını isterken dükkan sahibi, yüzde 400 zam ile 50 bin TL olmasını isteyince tartışmanın fitili ateşlendi. Gözü dönen dükkan sahibi kiracısına tehditler savurarak, "Eşinin dul kalmasını istemiyorsan çık. Çocuklarının yetim kalmasını istemiyorsan çık." dedi.

İstanbul'un Pendik ilçesi Ertuğrulgazi Mahallesinde dükkan sahibi ile kiracı arasında kira anlaşmazlığı yaşandı. İddiaya göre, kiracı mevcutta 10 TL olan kirasının yüzde 50 zam yapılarak 15 bin TL'ye çıkarılmasını istedi. Ancak dükkan sahibi yüzde 400 zam ile kirayı 50 bin TL'ye yükseltmek isteyince tartışma başladı.

Kiracısını çıkarmak isteyen dükkan sahibi tehditlerde bulunarak, "Eşinin dul kalmasını istemiyorsan çık. Çocuklarının yetim kalmasını istemiyorsan çık." dedi.

İkili arasında yaşanan tartışma kiracının cep telefonu kamerasına yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN