İzmir'de üç çocuğunu katleden baba öldü

İzmir'de üç çocuğunu katleden baba öldü

İzmir’de 4 çocuğundan 3’ünü öldüren ve 1’ini yaraladıktan sonra intihar girişiminde bulunan Vesim Şimşek hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İzmir'in Bornova ilçesinde yaşanan korkunç olayda, Vesim Şimşek (45), 4 çocuğunu dağlık alana götürüp 3'ünü öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunmuştu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Şimşek, bugün hayatını kaybetti. Olay, ilçenin Merkez Mahallesi'ndeki dağlık bölgede 27 Ağustos sabahı meydana geldi.

Eşiyle ayrı yaşayan ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Vesim Şimşek, çocukları Hiranur (11), Cemre (4), Ceylin (2) ve Nira Şimşek'i (14) sabah saatlerinde dağlık alana götürdü. Burada çocuklarına tabanca ile ateş eden Şimşek, sonrasında aynı silahı kendisine doğrultarak intihar girişiminde bulundu.

3 ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yapılan incelemelerde Cemre, Ceylin ve Nira Şimşek’in hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı olarak bulunan Hiranur ve intihar girişiminde bulunarak ağır yaralanan baba Vesim Şimşek, acil müdahale için hastaneye kaldırıldı. Çocukların cenazeleri, İzmir Adli Tıp Kurumundaki işlemlerin ardından anneleri Naciye Şimşek’in yaşadığı Manisa’nın Salihli ilçesine götürülerek burada defnedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN