İstanbullular rahat bir nefes alacak: Klimaları kapatabilirsiniz

İstanbullular rahat bir nefes alacak: Klimaları kapatabilirsiniz

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) duyurdu. İstanbullular rahat bir nefes alacak! Öğle saatlerinde başlıyor! Boğucu hava yerini serinliğe bırakacak. Klimaları kapatabilirsiniz...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından yapılan açıklamada, İstanbul'da öğle saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağı belirtildi.

AKOM'DAN SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

AKOM tarafından yapılan açıklamada, İstanbul'da bugün öğle saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağış beklendiği bildirildi. Açıklamada, İstanbul’u yaklaşık iki haftadır etkisi altına alan sıcak ve bunaltıcı havanın etkisini azaltacağı tahmin edilen yağışın, bölge halkı için bir rahatlama getireceği ifade edildi.

İSTANBUL'DA HAVA DURUMU DEĞİŞİYOR

Son iki haftadır İstanbul’da hüküm süren sıcak hava dalgası, vatandaşları bunaltmış durumda. Yüksek sıcaklıklar ve nem oranı nedeniyle zor günler geçiren İstanbullular, AKOM'un duyurduğu bu yağış haberi ile bir nebze olsun rahatlayacak. Yağışların gök gürültülü ve yer yer yoğun olacağı belirtilirken, vatandaşların dikkatli olması vurgulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN