İstanbul’dan gelip arsaları kapıyorlar! Sivas’ın o ilçesi yatırımın gözdesi olacak! Kimse boş dönemiyor

İstanbul’dan gelip arsaları kapıyorlar! Sivas’ın o ilçesi yatırımın gözdesi olacak! Kimse boş dönemiyor

Yatırım yapmak için farklı alanlara yönelen vatandaşların gözü bu kez de Sivas'ın o ilçesine çevrildi. İstanbul'dan akın akın o ilçeye geliyorlar boş buldukları arsaları alıp dönüyorlar. Bölgenin yatırım potansiyeli her geçen gün artıyor.

İstanbul'dan gelen yatırımcıların yeni gözdesi Sivas'ın Suşehri ilçesi oluyor. Bölgenin gayrimenkul potansiyeline güven her geçen gün artarken yatırımcılar da buldukları boş arsaları kaçırmak istemiyor. Konut ya da araç almak her geçen gün zorlaşırken vatandaşın yeni tercihi arsalar oluyor.

YATIRIMIN GÖZDE İLÇESİ

Son yıllarda arsa alımları artış gösterirken İstanbullu yatırımcılarda Sivas'ın Suşehri'ni tercih ediyor. Gelecek vadeden yatırım potansiyeli arasında yer alan Suşehri, gayrimenkul yatırımları için vazgeçilmez bir adres oluyor. Sadık Şimşek'in haberinde yer alan bilgiler doğrultusunda özellikle tarım arazilerine olan talebin her geçen gün arttığı belirtildi. Bölge potansiyelini her geçen gün arttırırken tarım sektörüne duyulan ilgi ile birlikte bölge ekonomisi de bu durumdan olumlu etkileniyor.

Suşehri Belediyesi - E- Belediyeler Türkiye

Verimli arazileri ile bilinen Suşehri yerel halktan ilgi gördüğü kadar hem şehir hem de yurt dışından gelen yatırımcılar tarafından da ilgi görüyor. Organik tarımın önem kazandı Şu günlerde tarım potansiyeline sahip arsalarda değerlendirilmeye devam ediyor. Bölgede tarım arazisi almak isteyenlerin sayısı her geçen gün artış gösteriyor. Verimli toprakların tarım sektörü için cazip bir yatırım fırsatı sunarken Suşehri'nde arsa sahibi olmak isteyen yatırımcılar da boş arsaları kovalıyor.

Sivas'ı Keşfet Suşehri Belgeseli

SİVAS SUŞEHRİ'NİN RAKIMI KAÇ?

Suşehri’nde Karadeniz dağları, ilçenin deniz etkilerinden yararlanmasını engellerken 1950 metrelik rakımda Türkiye'nin ortalama yüksekliği seviyesinde yer alan bir ilçe olarak biliniyor. Eski adı ile Enderes veya Endiris olarak bilinen ve Karadeniz Bölgesi'nin Doğu Karadeniz kısmının güneybatısında yer alan Suşehri, aynı abla bilinen ovanın batı kenarında yer alan Sivas'ın bir ilçesi olarak karşımıza çıkıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN