İstanbul’da genç kadını taciz ettiği iddia edilmişti: Kurye polis tarafından yakalandı

İstanbul’da genç kadını taciz ettiği iddia edilmişti: Kurye polis tarafından yakalandı

İstanbul'da bir sipariş teslimatı sırasında genç bir kadını üç gün boyunca taciz ettiği öne sürülen kurye, polis tarafından yakalandı.

İstanbul'da bir kadını 3 gün boyunca taciz ettiği iddia edilen kurye, polis tarafından yakalandı. Olay, geçtiğimiz günlerde Pendik’te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 26 yaşındaki D.K. internet üzerinden sipariş verdi.

Yemeği getiren kurye İ.Ç. (35), siparişi teslim ettikten sonra iddiaya göre 3 gün boyunca genç kızın binasının önünden ayrılmadı.

Sosyal medyada görüntüleri paylaşan D.K. yetkililerden yardım istedi. Görüntüler üzerine çalışma başlatan Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından kurye İ.Ç.’yi yakalanarak gözaltına alındı.

"SORUŞTURMA SÜRECİ DEVAM EDİYOR"

Şahsın 11 adet suç kaydı olduğu belirlendi. Olayla ilgili yürütülen tahkikat işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Sosyal medyada yaşadıklarını anlatan D.K, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Trendyol üzerinden verdiğim sipariş üzerine 3 gündür taciz ediliyor ve takip ediliyorum. Bu kuryenin motorunun videosunu bilerek çektim. Numaramı bilmediği için Trendyol üzerinden beni arıyor, istemediğimi söylememe rağmen laftan anlamıyor. Bu kurye için işlem başlatılması için paylaşma gereği duyuyorum. Elim ayağım titriyor, ve saplantılı gibi davranıyor nişanlıyım dedim bilerek rahatsız etmemesi için. Sen benim sevgilimsin, benim olacaksın gibi cümleler kuruyor. Trendyol ses kayıtlarını eğer kayıt ediyorsa lütfen incelensin ben evimde rahat ve huzurlu uyku uyuyamaz hale geldim ve şikayet etmem durumunda ne yazık ki zarar vermesinden korkuyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN