İstanbul'da anne ve babaları sevindirecek haber! İBB yaptı, olmayan kıskandı: 21 tane daha açılıyor

İstanbul'da anne ve babaları sevindirecek haber! İBB yaptı, olmayan kıskandı: 21 tane daha açılıyor

İstanbul'da yaşayan anne ve babalar bu habere çok sevinecek! İstanbul Büyükşehir Belediyesi yaptı, olmayan kıskanır! 21 tane daha açılıyor...

İstanbul’da yaşayan aileler için sevindirici bir haber var. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), şehir genelinde 21 yeni kreşi daha hizmete açıyor. Bu projeyle birlikte çocuklar için daha fazla eğitim ve bakım merkezi sağlanırken, ebeveynlerin de iş hayatına katkıda bulunmaları hedefleniyor.

BAŞKAN İMAMOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "İstanbullulardan aldığımız büyük kuvvetle, büyük güçle hızımızı asla kesmeden yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bugün 21 kreşimizi daha İstanbul’un çocuklarının, annelerinin, babalarının hizmetine sunuyoruz" ifadelerini kullandı. İmamoğlu, bu yatırımların ailelerin yükünü hafifletmek ve çocukların gelişimine katkıda bulunmak amacıyla yapıldığını vurguladı.

Belediyenin hayata geçirdiği bu yeni projeyle, İstanbul’daki kreş sayısı hızla artmaya devam ediyor. İBB, özellikle çalışan annelere destek olmayı amaçlayan bu projelerle ailelerin yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. Ayrıca, çocukların güvenli bir ortamda eğitim almaları sağlanırken, şehirdeki kreş ihtiyacının da önemli ölçüde karşılanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN