İstanbul'a bir proje daha! Dershane, yüzme havuzu, dikiş kursu, spor salonu... Ekrem İmamoğlu tanıttı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)), yepyeni bir projeyle gündeme geldi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından müjdeli haberi duyurdu. Dershaneden yüzme havuzuna, dikiş kursundan spor salonuna kadar birçok faaliyet olacak. İşte konuya ilişkin detaylar…

ZEYNEP ORHAN

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehrin genelinde yaptığı projelerle vatandaşa hizmet vermeye devam ediyor. Bu kapsamda kreş projelerinin ardından şimdi de Gaziosmanpaşa Meydanı ve Yaşam Merkezi ile dikkatleri üzerine çekti. İçerisinde birçok aktivitenin yapılabildiği yaşam merkezine halkın ilgisi ise oldukça yoğun. İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından konuya ilişkin yeni bir video yayınladı.

istanbula-bir-proje-daha-dershane-yuzme-havuzu-dikis-kursu-spor-salonu-ekrem-imamoglu-tanitti.jpg

“BİR PROJEDEN MAKSİMUM VERİM”

“Her projeyi vatandaşımızın maksimum fayda sağlayacağı şekilde planlıyoruz” diyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gaziosmanpaşa Meydanı ve Yaşam Merkezi’ne ilişkin önemli bir paylaşım yaptı.

Bu projeler arasında yer alan Gaziosmanpaşa Meydanı ve Yaşam Merkezi, bölge halkının büyük ilgisini görüyor. Söz konusu yaşam merkezine gelen İstanbullu vatandaşlar burada keyifli vakit geçirdiklerini aktardı.

istanbula-bir-proje-daha-dershane-yuzme-havuzu-dikis-kursu-spor-salonu-ekrem-imamoglu-tanitti-1.jpg

BÖLGE HALKI MEMNUNİYETİNİ DİLE GETİRDİ

Yaşam Merkezi’ne gelen vatandaşlardan gelen yorumlar ise oldukça olumlu. Öyle ki kimisi buranın “Onda on bir yaşam merkezi” olduğunu söylerken, kimisi de “Gaziosmanpaşa’mıza yakışan bir tesis oldu” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

istanbula-bir-proje-daha-dershane-yuzme-havuzu-dikis-kursu-spor-salonu-ekrem-imamoglu-tanitti-3.jpg

YAŞAM MERKEZİ’NDE NELER VAR?

Merkezin açılışında konuşma yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, halka sunulan hizmetlere ilişkin olarak şunları söylemişti:

“Yarı olimpik muazzam bir yüzme havuzumuz var aşağıda. Aynı zamanda çocuk yüzme havuzumuz da var. Fitnes salonumuz var. Çocuk oyun alanları var. Çok şık bir kafeteryası var. Bir de olimpiyatlara şampiyon yetiştirsin diye, Gaziosmanpaşa’nın yetenekli çocukları olduğunu biliyorum, onlar için gerçekten uluslararası seviyede bir jimnastik salonumuz da var. Aynı zamanda İstanbul’un en güzel kütüphanelerinden birini de açtık. Üst tarafta en modern, en kaliteli saha üniteleriyle 2 basketbol, 1 voleybol sahamız var. 2 adet de çok amaçlı salonumuz var. İstanbul’da özellikle kadınlara en önemli hizmetleri sunan Enstitü İstanbul İSMEK Eğitim Alanları Merkezimiz de var. Bir de biliyorsunuz, bu konuda büyük atılım yaptık, yapmaya devam edeceğiz; İstanbul’un, iddia ediyorum açtığımız 100 kreşin içinde en güzel ilk 5 kreşin arasına girecek, 100’e yakın öğrenci kapasiteli bir kreşimizi de açmış bulunuyoruz.”

istanbula-bir-proje-daha-dershane-yuzme-havuzu-dikis-kursu-spor-salonu-ekrem-imamoglu-tanitti-4.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN