Iğdır Belediyesi'ne ait barınağa ölü köpekler bırakıldı: Belediye suç duyurusunda bulunacak

Iğdır Belediyesi'ne ait barınağa ölü köpekler bırakıldı: Belediye suç duyurusunda bulunacak

Iğdır Belediyesi'ne ait hayvan barınağına kimliği belirsiz kişiler tarafından öldürülmüş köpekler bırakıldı. Belediye algı oluşturulmak istendiğini belirtirken suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Iğdır Belediyesi'ne bağlı hayvan barınağına kimliği belirsiz kişiler tarafından öldürülmüş köpekler bırakıldı.

Iğdır Belediyesi konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Barınağımızdaki hayvanlara zarar vermişiz gibi algı yaratmak uğruna masum canlara kıyan ve gözetimimizdeki barınağa gizlice girip algı operasyonu için her türlü çirkinliği yapan anlayışa geçit vermeyeceğiz" dedi.

Görüntüleri de paylaşan belediye, şüpheliler hakkında suç duyurusunda bulunacağını öne sürdü.

Hayvanlara karşı bu şiddeti yapanların tespit edildiği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Söz konusu videonun, 19.10.2024 tarihinde gizlice barınağımızın tel çitleri üzerinden dışarıdan getirdikleri(beyaz pick up tip araç) ölü hayvanları içeri atan ve bahis cesetleri barınağın yavru hayvan alanına taşıyan kimliği henüz belirlenemeyen kişi ve kişiler tarafından çekilmiş olduğu barınağımıza ait kamera görüntüleri ile de tespit edilerek ekte paylaşılmıştır. Barınağımızdaki hayvanlara zarar vermişiz gibi algı yaratmak uğruna masum canlara kıyan ve gözetimimizdeki barınağa gizlice girip algı operasyonu için her türlü çirkinliği yapan anlayışa geçit vermeyeceğiz. Görüntüler anlık olarak Jandarma ekipleriyle paylaşılmış olup yarın sabah mesai saati itibariyle de savcılığa ilgili görüntüler verilerek suç duyurusunda bulunulacaktır."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN