İBB’den yeni hat müjdesi! Kimse Kadıköy’e uğramak zorunda kalmayacak: Ulaşım yarı yarıya inecek

İBB’den yeni hat müjdesi! Kimse Kadıköy’e uğramak zorunda kalmayacak: Ulaşım yarı yarıya inecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) müjdeyi verdi! Yeni hat geliyor! Artık ulaşım çok daha kolay olacak! O ilçeye gitmek için kimse aktarma yapmak zorunda kalmayacak! Direkt seferler geliyor. Ulaşım yarı yarıya inecek...

Çırpıcı Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında İstanbullulara güzel haber verildi. Yeni hat geliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), toplu ulaşımda deniz payını artırmak amacıyla önemli bir karar aldı.

TUZLA-PENDİK-BÜYÜKADA HATTI GELİYOR

İstanbul'da 7 yeni deniz hattı oluşturulacak

Çırpıcı Sosyal Tesisleri'nde, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gürkan Akgün başkanlığında düzenlenen toplantıda, Tuzla-Pendik-Büyükada arasında yeni bir deniz yolu hattı oluşturulması kararlaştırıldı.

Toplantıda, Bostancı, Maltepe ve Kartal iskelelerine yönelen yoğunluğun azaltılması amacıyla bu yeni hattın devreye alınması görüşüldü ve teklif oy birliğiyle kabul edildi.

Yeni hat sayesinde, İstanbul'un doğu yakasında yer alan Tuzla ve Pendik ilçelerinden Büyükada'ya deniz yoluyla ulaşım sağlanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN