Giresun Belediyesi, kurum içi yatırımlarını sürdürüyor

Giresun Belediyesi, kurum içi yatırımlarını sürdürüyor

Giresun Belediyesi, teknolojik altyapısını güçlendirmek ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla bilgi işlem ağına önemli yatırımlar yaptı.

Bu kapsamda, Bilgi İşlem Müdürlüğü’ne 1 milyon 800 bin TL tutarında bir yatırım yapan Giresun Belediyesi bilgi işlem ağını güçlendirmiş oldu. Yeni sistemle birlikte belediyenin tüm birimlerinin daha hızlı ve etkin bir şekilde çalışması hedefleniyor.

Teknolojiye yapılan yatırımla vatandaşlara sunulan hizmetlerin kalitesini artıracak olup, yeni bilgi işlem altyapısı hızlı veri işleme ve güvenli iletişim imkanı sağlayacak.

Konuyla ilgili olarak Belediye Bilgi İşlem Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada: “Verilerin KVKK gereği daha güveli hale getirmek için güvenlik duvarı güncellemeleri sistem güncellemeleri yapıldı ve daha hızlı işlemler için hızlı diskler ve switchlerde gerekli değişiklikler ve ayarlamalar gerçekleştirildi. Yapılan yatırımlar için Bilgi İşlem Müdürlüğü olarak Belediye Başkanımız Fuat Köse’ye teşekkür ederiz. Sistem odamızdaki elektrik problemleri için trifaze yedekleme altyapısı düzenlenerek aktif hale getirilmiştir. Aynı zamanda verilerimizin güvenliği bir üst seviyeye yükselmiştir”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN