Elazığ Cezaevi'nde silahlı saldırı: Tel örgüleri kesip cezaevine girdi, husumetlisini vurdu kaçtı

Elazığ Cezaevi'nde silahlı saldırı: Tel örgüleri kesip cezaevine girdi, husumetlisini vurdu kaçtı

Tel örgüleri keserek Elazığ Açık Cezaevi'ne giren 5 kişinin husumetlilerini silahla yaraladığı bildirildi.

Tel örgüleri keserek Elazığ Açık Cezaevi'ne giren 5 kişinin husumetlilerini vurduğu belirtildi. Gazeteci Saygı Öztürk'ün aktardığına göre, suç kaydı bulunan bu kişiler, cezaevine girip Murat Bulut’u yaraladı. Öztürk, "Böylesi ancak filmlerde yaşanır" diyerek olayı rezalet olarak nitelendirdi.

Saygı Öztürk’ün yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Böyle bir olay yaşandığına inanamayacaksınız. Bir gece yarısı cezaevinin önüne araçla gelip, tel örgüyü kestikten sonra cezaevi sınırına girmeleri, ardından yüzlerini maskeyle kapatıp koğuşta bir kişiyi tabancayla vurmaları ve tel örgü dışında kendilerini bekleyen arkadaşlarıyla birlikte kaçmaları inanılır gibi değil. Yaşananlar tam anlamıyla bir rezalet…

Dışarıda insanların can güvenliği yeterli değil. Yaklaşık 25 milyon ruhsatsız silahtan söz ediliyor. Son bir yılda 100 binden fazla tabanca ve uzun namlulu silah yakalandı. Trafikte bir tartışma yaşanıyor, biri silahını çekiyor, karşısındaki kişi de aynı anda silahı ateşliyor. Çift tabancalı dolaşanların sayısı da az değil. Ülkede silahı olmayan kimse kalmadı."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN