E-5'te yürüyen kişi olarak bilinen Selami Salman hayatını kaybetti: Hikayesi yürekleri burkmuştu

E-5'te yürüyen kişi olarak bilinen Selami Salman hayatını kaybetti: Hikayesi yürekleri burkmuştu

İstanbul'da D-100 Karayolu'nda Tuzla ile Maltepe arasında yıllardır her gün yürümesi ile tanınan Selami Salman, Pendik'teki evinde ölü bulundu. Ölüm nedeni belirlenmek üzere Salman’ın naaşı Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Salman'ın annesi, oğlunun sevdiği kadınla nişanlandığını, ancak nişan bozulduktan sonra bir kaza geçirip kafasından yaralandığını ve bu olayların ardından sürekli yollarda yürümeye başladığını belirtmişti.

Tuzla ile Maltepe arasında D-100 Karayolu’nda her gün yürüyerek dikkat çeken ve yolu kullanan sürücülerin sık sık karşılaştığı Selami Salman, iki gündür kayıptı. Uzun yıllardır her gün aynı rotada yürüyen Salman, basında ve sosyal medyada “Yürüyen Adam” olarak tanınmıştı. Yapılan arama çalışmaları sonucunda Salman, Pendik ilçesi Kavakpınar Mahallesi Terzi Sokak’taki evinde ölü bulundu.

Salman’ın kaybolmasının ardından yakınları tarafından polis ekiplerine haber verildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, olay yeri inceleme ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede Selami Salman’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Salman’ın naaşı, ölüm nedeninin belirlenebilmesi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı inceleme başlattı.

HÜZÜNLÜ HİKAYE ORTAYA ÇIKMIŞTI

Selami Salman’ın, uzun yıllar boyunca D-100 Karayolu’nda yürüyen yalnız bir figür olarak bilinen hayatının arkasında hüzünlü bir hikaye yattığı ortaya çıkmıştı. Salman’ın annesi Medine Salman, oğlunun gençlik yıllarında neşeli bir insan olduğunu, ancak hayatındaki bazı olayların ardından bu halini kaybettiğini anlatmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN