Çorum’da maymun saldırısı: Genç kız hastanelik oldu

Çorum’da bir evden kaçan maymun, işe gitmekte olan Buse E.S.’ye saldırarak dizinden ısırdı. Yaralanan genç kız hastaneye kaldırıldı. Belediye ekipleri, kaçan maymunu arama çalışmalarına başladı.

Çorum'un Buharaevler Mahallesi’nde, bir evden kaçan maymunun dizinden ısırdığı genç kız hastaneye kaldırıldı. Olay, Buharaevler 3. Cadde’de meydana geldi. İşe gitmek üzere caddeye çıkan 19 yaşındaki Buse E.S., bir anda saldırıya uğradı.

9932534.jpg

MAYMUNUN DİZİNDEN ISIRDIĞI GENÇ KIZ HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Saldırı sonrası dizinden yaralanan Buse E.S., çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ve Çorum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından ambulansa alındı. Yaralı genç kız, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yarasına pansuman yapılan Buse E.S., tedavisinin ardından taburcu edildi.

9932535.jpg

MAYMUNUN YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Olayın ardından bölgede geniş çaplı bir arama başlatan Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, maymunun yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Bölgeden uzaklaşan maymunun bulunarak güvenli bir şekilde yakalanması hedefleniyor.

9932536.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN