Bir anda başladı! Her şeyi uçurdu, tabelaları yerinden söktü: Görüntüler o ilimizden

O ilimizde korku dolu anlar yaşandı! Bir anda başlayan fırtına her şeyi uçurdu. Rüzgarın kuvvetine dayanamayan tabela yerinden çıktı. Bölgede bulunan vatandaşlar o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. İşte o anlar...

Elazığ’ın Karakoçan ilçesinde etkili olan şiddetli fırtına, ilçede hayatı olumsuz etkiledi. Kuvvetli rüzgarlar nedeniyle birçok iş yerinin tabelası yerinden sökülerek uçtu, bu durum vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Karakoçan ilçesinde yaşanan fırtına, iş yeri sahiplerini ve bölge halkını hazırlıksız yakaladı. Fırtına sırasında rüzgarın şiddetiyle iş yerlerinin tabelaları yerlerinden koparak etrafa savruldu. Bazı tabelaların yere düştüğü anlar, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN