Belediye üstyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

Belediye üstyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

Giresun Belediyesi şehir genelinde üstyapı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında, farklı mahallelerde yol ve kaldırım düzenlemeleri yapılıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Teyyaredüzü Mahallesi 36 Nolu Sokak’ta ve Seldeğirmeni Mahallesi 154 Nolu Sokak’ta betonlama yol yapımı çalışması gerçekleştiriyor. Bu yolların beton kaplanması sayesinde daha sağlam ve uzun ömürlü bir yol amaçlanıyor.

Aynı zamanda, Hacısiyam Mahallesi Lale Sokak ve Güre Mahallesi 159 Nolu Sokak’ta parke yol tamiratı çalışmaları yürütülüyor. Söz konusu bölgelerde yapılan onarımlar, yolların deforme olmuş kısımlarının düzeltilmesini ve yaya ile araç trafiğinin daha güvenli bir şekilde sağlanmasını hedefliyor.

Ekipler ayrıca, Gaziler Mahallesi’nde yer alan Prof. Ahmet Taner Kışlalı Caddesi’nde de parke kaldırım çalışması gerçekleştiriyor.

Belediye yetkilileri, şehir genelindeki üstyapı çalışmalarının planlı bir şekilde devam edeceğini belirterek, ihtiyaç duyulan bölgelerde bakım, onarım ve yeni yol yapım çalışmalarının titizlikle sürdürüleceği bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN