Başkan Ekicioğlu Şanlıurfa'da Unesco Müzik Şehri Lansmanı’na katıldı

Başkan  Ekicioğlu Şanlıurfa'da Unesco Müzik Şehri Lansmanı’na katıldı

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen UNESCO Müzik Şehri Şanlıurfa Lansmanı’na katıldı.

23 Ekim 2024 Çarşamba günü Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi’nde düzenlenen lansman programına Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ın yanı sıra Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Tarihi Kentler Birliği Başkanı Mansur Yavaş, UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Vekili Prof. Dr. Nizamettin Kazancı, belediye başkanları, büyükelçiler, sanatçılar, ulusal ve uluslararası temsilciler katıldı.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, tarih ve kültür şehri Bozlaklar Diyarı Kırşehir'den sonra UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı'na Türkiye'den dahil olan ikinci şehri Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar ile de tecrübe paylaşımında bulundu.

Başkan Ekicioğlu “Müziğin Başkenti Kırşehir olarak, bundan sonra da dayanışma içinde olmaya devam edeceğiz. Misafirperverlikleri için Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN