Başkan Ekicioğlu, “Kamu Yönetiminde Etik Ve Etik Davranış İlkeleri Konferansı”na katıldı

Başkan Ekicioğlu, “Kamu Yönetiminde Etik Ve Etik Davranış İlkeleri Konferansı”na katıldı

Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanı hemşehrimiz Zerrin Güngör, Anayasa Mahkemesi Üyesi hemşehrimiz Recai Akyel ve kurul üyeleri Vali Murat Sefa Demiryürek ile birlikte 22 Ekim 2024 Salı günü Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu'nu ziyaret ettiler.

Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, daha sonra Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanı hemşehrimiz Zerrin Güngör, Anayasa Mahkemesi Üyesi hemşehrimiz Recai Akyel ve kurul üyeleri Vali Murat Sefa Demiryürek ile birlikte Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İnayet Aydın tarafından verilen "Kamu Yönetiminde Etik ve Etik Davranış İlkeleri" konulu konferansa katıldı.

Konferansın açılışında bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, şunları ifade etti:

“Kamu Yönetiminde Etik ve Etik Davranış İlkeleri konulu konferansa hepiniz hoşgeldiniz.

Etik Kurulu Başkanı /23’üncü Danıştay Başkanı hemşehrimiz Sayın Zerrin Güngör’ün katılımı ile bugün burada gerçekleştirilecek olan konferansta aralarında Kırşehir Belediyesi’nde görev yapan yöneticilerimiz de dahil ilimizde görev yapan kamu personeline yönelik bilgilendirme yapılacak.

Yapmış oldukları çalışmalarla görevleri halka daha sağlıklı ve hızlı hizmet sunmak olan kamu görevlilerimizin gerek kendi aralarında ve gerekse de kurumlar arası iletişim ve yazışmalarında uymak olduğu kriterler; söz konusu görevlerin yerine getirilmesinde adalet, dürüstlük, saydamlık ve tarafsızlık ilkelerine zarar veren ve toplumda güvensizlik yaratan durumları ortadan kaldırmak suretiyle, kamu yönetimine halkın güvenini arttırmak ve etik davranış ilkeleri konusunda gerekli bilgi ile donanmış olmak hepimiz için çok önem arz eder. Ancak böylesi bir bakış açısı ve etik davranış ile toplumsal yaşamın daha sağlıklı gelişmesine katkıda bulunabiliriz.

Bu bağlamda bugünkü konferansı verecek olan Sayın Zerrin Güngör’e teşekkür eder; bugün burada bulunan tüm katılımcılara saygılarımı sunarım.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN