Başkan Bakkalcıoğlu’na ziyaretler

Başkan Bakkalcıoğlu’na ziyaretler

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, BOZSAN Bozüyük Sanayi Sitesi Kooperatifi ve Bozüyük S Plakalı Servisçiler, Minibüsçüler ve Otobüsçüler Derneği yöneticileri ile bir araya geldi.

Başkan Bakkalcıoğlu ilk olarak S Plakalı Servisçiler, Minibüsçüler ve Otobüsçüler Derneği Başkanı Ramazan Akalın ve yönetim kurulu üyeleri ile başkanlık makamında bir süre görüşerek sohbet etti. Ardından BOZSAN Bozüyük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Burak Demir ve Yönetim Kurulu Üyelerini belediyede ağırlayan Başkan Bakkalcıoğlu misafirleri ile bir süre görüşerek sohbet etti. Karşılıklı olarak fikir alışverişlerinde bulunulan ziyaretlerin sonunda Başkan Bakkalcıoğlu misafirlerine nazik ziyaretleri nedeni ile teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN