Ankara rotasını oraya çevirdi! Ankara'ya yakın gezilecek en iyi şehirler... Giden eve dönmek istemiyor

Ankara rotasını oraya çevirdi! Ankara'ya yakın gezilecek en iyi şehirler... Giden eve dönmek istemiyor

Kurban bayramı yaklaşırken kısa bir kaçamak yapmak isteyen Ankaralılar, kendilerine en yakın gezilecek şehirleri merak ediyor. Peki, Ankara’ya en yakın nereye gidilir? İşte, Ankaralıların gidince geri dönmek istemeyecekleri o adresler…

Bayram tatilini kendilerine yakın şehirlerde gezerek değerlendirmek isteyen Ankaralılar gidebilecekleri en iyi rotaları araştırıyor. Hem tarihi hem de kültürel güzelliklerle dolu olan o rotaları sizler için bir araya getirdik…

ANKARAYA YAKIN GEZİLECEK YERLER

Ankaralıların yakın mesafede gezebilecekleri en iyi şehir seçenekleri; Eskişehir, Bolu, Konya, Afyon ve Kırıkkale olarak sıralanabilir. Bu şehirlerde mutlaka görmeniz gereken yerler ise şöyle:

ESKİŞEHİR

eskisehir-1.jpg

Ankara’nın hemen yanı başında yer alan Eskişehir’e gitmek isteyenler orada Porsuk Çayı, Sazova, Odunpazarı Müzesi ve Midas Anıtı’nı gezebilir.

BOLU

bolu.jpg

Yeşilliğe ve temiz havaya doymak isteyenlerin vazgeçilmez adresi olan Bolu’nun Yedigöller ve Abant Göl’ü bayram tatili için de oldukça iyi bir seçenek.

KONYA

konya.jpg

Konya; Japon Bahçesi, Kelebekler Vadisi, Obruklar, Tuz Gölü ve Çatalhöyük gibi gezilecek yerleriyle Ankara’ya yakın en iyi konumlardan biri oluyor.

AFYON

afyon.jpg

Ankara’ya yakın olan Afyon’da; Afyonkarahisar Kalesi, Frig Vadisi ve Kocatepe’yi mutlaka görmelisiniz.

KIRIKKALE

kirikkale.jpg

Ankaralıların şehir dışı olarak değil de Ankara’nın bir ilçesi olarak gördüğü Kırıkkale’de; Çeşnigir, Lavanta Vadisi, Sulu Mağara ve Hasandede Peri Bacaları mutlaka görülmesi gereken yerlerden.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN