Anadolu Otoyolu'nda kaza nedeniyle ulaşım aksadı

Anadolu Otoyolu'nda kaza nedeniyle ulaşım aksadı

Bolu kesiminde Anadolu Otoyolu'nda meydana gelen kazada, büyükbaş hayvan taşıyan bir tırın başka bir araçla çarpışması sonucunda trafik aksadı. Kaza sonucunda yola savrulan 19 büyükbaş hayvan, hızla olay yerine ulaşan ekipler tarafından toplandı. Hayvanlar, başka bir tıra yüklenerek güvenli bir şekilde nakledildi.

İstanbul istikametindeki Anadolu Otoyolu'nun Yeniçağa mevkisinde, Ahmet E. yönetimindeki bir tır, Nevzat Ç. idaresindeki başka bir tıra arkadan çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle Ahmet E. yönetimindeki tırın dorsesinden düşen 21 büyükbaş hayvan otoyola saçıldı.

ieigg.jpg

Trafik ve Karayolları ekipleri ile vatandaşların yardımıyla toplanan 19 hayvan, başka bir tıra yüklendi. Yaralanan 2 hayvan ise vinç yardımıyla kamyonete yüklenerek mezbahaya gönderildi.

Kaza nedeniyle ulaşımın bir süre durduğu yolda trafik tırların kaldırılmasının ardından normale döndü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN