5 evi havuzlarıyla beraber çaldılar, geriye çakıl taşı kaldı

5 evi havuzlarıyla beraber çaldılar, geriye çakıl taşı kaldı

İstanbul Çatalca'da alacak verecek meselesi nedeniyle 5 adet bungalov ev havuzlarıyla birlikte çalındı. Bungalovların sahipleri evlerine geldiklerinde geriye kalan çakıl taşlarıyla karşılaştı.

Çatalca’da 5 adet bungalov alan vatandaşların evleri, havuzlarıyla birlikte çalındı.

İddiaya göre, bungalovları inşa eden şahısla, bir ev sahibi arasındaki alacak verecek meselesi vardı. Bungalovlardan geriye kalan çakıl taşlarının bulunduğu arazi havadan görüntülendi.

Alacaklı olan Yahya Kemal Yaman bir gece, sitenin içerisindeki 5 bungalovu havuzuyla beraber çaldı. Ev sahipleri, olaydan birkaç gün sonra bungalovlara gidince evlerinden geriye çakıl taşlarının kaldığı gördü. Ev sahipleri, jandarmaya ihbarda bulundu.

yeni-proje-3-001.jpg

'VİNÇ VE KAMYON GETİRMİŞLER'

Yaşadıkları durumu anlatan ev sahiplerinden Enis Onat, "Bir gün komşularımızdan birisi beni arayarak evlerin söküldüğünü söyledi. Biz gelip baktığımızda havuzların tesisatlarına kadar çalındığını gördük. Biz bu evleri alırken en büyük nedeni kapı numarasının olmasıydı, kapı numarası olması demek resmi olması demekti. Nasıl sizin şehir içinde bir eviniz varsa, burayı da aynı şekilde düşünebilirsiniz. Buraya vinçler, kamyonlar getirmişler ve bu şekilde çalmışlar. Bu işi yapanlardan birisi buradaki hissedarlardan biri. Biz şikayetçi olduk, inşallah hızlı bir şekilde sonuçlanmasını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

yeni-proje-4-001.jpg

'JANDARMAYA ŞİKAYET ETTİK, BEKLİYORUZ'

Bir başka ev sahiplerinden olan Cahit Üçüncü ise, “Ben gördüğümde şok oldum, hiçbir şey kalmamış. Jandarmaya giderek şikayetçi olduk şu anda bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN