10 gündür kayıp olarak aranan 17 yaşındaki çocuk bulundu

10 gündür kayıp olarak aranan 17 yaşındaki çocuk bulundu

Mersin’de annesiyle tartıştıktan sonra evden çıkan 17 yaşındaki kız çocuğu, 10 gün sonra bulundu. Çocuğun devlet koruması altına alındığı, yapılacak soruşturmanın ardından ailesine teslim edileceği bildirildi.

Mersin'de açık lise öğrencisi olan 17 yaşındaki Hilal Ece T., 10 Haziran Pazartesi günü eve geldikten sonra cep telefonundaki mesajlar nedeniyle annesi Emine T. ile tartıştı. Annesinin cep telefonunu alarak odasına gönderdiği çocuk, kimsenin haberi olmadan evden ayrıldı. Emine T. sabah uyandığında kızının evde olmadığını fark etti.

Çevrede yaptığı aramalara rağmen kızını bulamayınca eşiyle polise kayıp başvurusunda bulunan anne Emine T., gazeteciler aracılığıyla da kızına ’evine dön’ çağrısında bulundu. Ailenin başvurusu üzerine polis ekipleri de çocuğu bulmak için çalışma başlattı.

ÇOCUK DEVLET KORUMASINDA

Yaklaşık 10 gün sonra kayıp olan Hilal Ece T.’nin bulunduğu ve devlet korumasına alındığı öğrenildi. Çocuğun, gerçekleştirilecek soruşturmanın ardından ailesine teslim edileceği kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN