Şehidin yürek burkan dramı: İbrahim Akarsu’nun bir kardeşi de o kazada ölmüş

Şehidin yürek burkan dramı: İbrahim Akarsu’nun bir kardeşi de o kazada ölmüş

Türkiye şehitlerine ağlıyor... Hakkari’nin Çukurca Çığlı Üs Bölgesi’nde PKK'lı teröristlerle girdikleri çatışmada şehit olan Uzman Çavuş İbrahim Akarsu’nun Kayseri’de bulunan baba evine ateş düştü. Şehidin ailesinin yürek burkan dramı ise sonradan öğrenildi.

Hakkari’nin Çukurca Üs Bölgesi’nde terör örgütü PKK militanlarıyla girdikleri çatışmada şehit olan 6 askerden biri olan Uzman Çavuş İbrahim Akarsu’nun Kayseri’de bulunan babaevine ateş düştü.

Akarsu’nun şehit haberini alan yakınları eve akın ederken, anne Türkan Akarsu baygınlık geçirdi. Bu sırada, şehit Akarsu'nun bazı yakınları da acı haberi alınca evin balkonundan içeri girdi.

KARDEŞİ İSE TRAFİK KAZASI KURBANI

Şehit Uzman Çavuş İbrahim Akarsu’nun 2015 yılında bir kardeşini trafik kazasında kaybettiği, babasının ise 2014 yılında babasını kaybettiği öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN