Samuel Eto'o Cimbom'a haber gönderdi: Beni alın!

Samuel Eto'o Cimbom'a haber gönderdi: Beni alın!

Antalyasspor'un golcüsü Eto'o Galatasaray'a haber göndererek "Beni alın" dedi. Ancak yıllık ücreti ve Milano'ya istediği zaman gidip gelme talebi transferi çıkmaza sokuyor...

[Karar]

Galatasaray yeni sezon öncesi golcü arayışını sürdürürken Samuel Eto'o ismi ön plana çıkmaya başladı. Sarı-Kırmızılı yönetimi harekete geçiren talep ise Kamerunlu yıldızdan geldi. Samuel Eto'o, gelecek sezon İstanbul'da oynamak istediğini belirterek Galatasaray'a haber yolladı. Eto'o'nun 35 yaşında olması nedeniyle bu transfere ilk başta sıcak bakmayan Dursun Özbek, oyuncunun gelmek istemesi ve Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer'in kolaylık göstermesi nedeniyle görüşünü değiştirdi.

Ancak Eto'o bir şart ileri sürdü, Milano'daki işleri nedeniyle bazı haftalar izinli olmayı talep etti. Galatasaray yönetimi yaklaşık 3 milyon euro'ya yaklaşan maliyeti ve "ekstra" izin talebi nedeni henüz karar veremedi. Çin'den gelen teklifleri reddeden ve İstanbul'a gelmek isteyen Eto'o'nun Başakşehir'le de temasta olduğu belirtiliyor.

16-06/15/56546c6ea781b60c90c75276.jpg

Kamerunlu futbolcu Samuel Eto'o, Antalyaspor formasıyla Spor Toto Süper Lig 2015-16 sezonunda 31 maçta 20 gol kaydederken 6 da asiste imza attı / FOTO: Sosyal Medya

CAS DURUŞMASI BUGÜN

Galatasaray, UEFA’nın verdiği 1 yıl Avrupa’dan men cezasına itiraz için başvurduğu Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’nde (CAS) bugün savunma yapacak. Duruşmaya başkan Dursun Özbek, Sportif AŞ yöneticisi Alp Yalman, yöneticiler ve avukat Dupont katılacak.

Sarı-Kırmızılılar, CAS savunmasında, UEFA’nın Finansal Fair-Play kriterlerine uygunluk için belirlediği tarihten önce Galatasaray’a men cezası verdiğinin altını çizecek. Ayrıca cezayla, Galatasaray’ın birçok ekonomik kalemde önümüzdeki sezon için hedeflediği rakamların yara aldığı, kulübün büyük kayba uğradığı anlatılacak. Savunmada cezanın psikolojik etkilerine de değinilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN