T.C. GAZİOSMANPAŞA 3. AİLE MAHKEMESİ

ESAS NO: 2021/355
DAVALI: MEHMET ÇOBAN-26******224- Bahçelievler Mah. Turak Cad. No:117 Elbistan/Kahramanmaraş
Mahkememizde görülmekte olan boşanma davasında davalının tebligata yarar açık adresi tespit edilemediğinden ilan yoluyla dava dilekçesi, tensip zaptının ve ön inceleme duruşma günün tebliğine karar verilmiştir.
Davacı SİBEL ÇOBAN tarafından davalı MEHMET ÇOBAN aleyhine evlilik birliğinin temelden sarsılması nedeniyle boşanma davası açıldığı, boşanmalarına karar verilmesini talep etmiştir.
Yukarıda özetlenen dava dilekçesinin ilan tarihinden itibaren 2 haftalık süre içinde HMK 129/1. md. uygun şekilde düzenlenmiş cevap dilekçesini vermeniz, ilk itirazlarınız varsa belirtmeniz ve başka yerden getirtilecek belge ve dosyalar için de bunların bulunabilmesini sağlayıcı açıklamada bulunmanız hususu, dava dilekçesi ve tensip zaptı yerine geçerli olmak üzere ve yokluğunuzda karar verilebileceğinin ihtarı ilanen tebliğ olunur.
Duruşma günü olan 08/10/2024 günü saat 10:15'te geçerli bir özrünüz olmadan mahkemede hazır bulunmadığınız takdirde duruşmaya yokluğunuzda devam edileceği ve karar verilebileceği ile yapılan işlemlere itiraz edemeyeceğiniz ihtar ve ilanen tebliğ olunur.

#ilangovtr BASIN NO: ILN02052876