Poyraz Karayel dizisinin yakışıklı oyuncusu İlker Kaleli’den Burçin Terzioğlu itirafı!

Poyraz Karayel dizisinin yakışıklı oyuncusu İlker Kaleli’den Burçin Terzioğlu itirafı!

Kanal D’nin sevilen dizisi Poyraz Karayel dizisinde Poyraz rolünü canlandıran İlker Kaleli ve Ayşegül karakterine hayat veren Burçin Terzioğlu’nun dizi setinde başlayan aşkı tam gaz devam ediyor. İlker Kaleli, bir dergiye verdiği röportajda sevgilisi Burçin Terzioğlu ile mutlu olduğunu söyledi.

Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi “Poyraz Karayel”in başrol oyuncusu İlker Kaleli, BeStyle dergisinin sorularını yanıtladı.

Diziye gösterilen ilgiden memnun olduğunu belirten ünlü oyuncu, “Poyraz Karayel’in senaryosunun çok iyi. Özellikle de bize has olan mizahı, acısı ve samimiyetiyle belki en çok da bu ülkede doğup büyümüş insanların yaşadıklarından yola çıkmış olmasıyla o frekansı yakalayan bir iş olduğunu düşünüyorum. Canlandırdığım Poyraz karakterini çok seviyorum; okurken de, oynarken de çok seviyorum” dedi.

15-11/15/burcin-terzioglu-ilker-kale.jpg

Dizideki rol arkadaşı Burçin Terzioğlu’yla bir süredir birlikte olan Kaleli, aşk hayatıyla ilgili soruları ise “Mutluyum. Tek cevabım bu” diye geçiştirdi.

Poyraz Karayel 31. bölüm fragmanı

“Poyraz Karayel” dizisinde senaryo gereği yaşadıkları aşk çekimler sırasında gerçeğe dönüşen İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu'nun ilişkisi, internette yapılan 'En sevilen çift' anketlerine de konu oluyor. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN