Potanın Perileri Rio bileti için Küba karşısında

Potanın Perileri Rio bileti için Küba karşısında

A Milli Kadın Takımımız, çeyrek finalde Küba ile karşılaşacak. Ekibimiz bu karşılaşmadan galip ayrılması halinde Rio Olimpiyatları vizesi alacak.

2016 FIBA Kadınlar Olimpiyat Elemeleri’nde mücadele eden A Milli Kadın Takımımız, çeyrek finalde Küba ile karşılaşacak. Ekibimiz bu karşılaşmadan galip ayrılması halinde Rio Olimpiyatları vizesi alacak.

GÖZLER FRANSA'DA RAKİP KÜBA

Fransa’nın Nantes şehrinde yer alan La Trocardière Spor Salonu’ndaki mücadele TSİ 16:00’da başlayacak ve NTV Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.

A Milli Kadın Takımımız, B Grubu’nda ilk gün karşılaşmasında Arjantin’i 66-38’lik skorla farklı mağlup etmişti. İkinci maçta ise Kamerun ile mücadele eden ekibimiz, maçtan 72-46 galip ayrılmış ve grup lideri olarak çeyrek finale yükselmişti.

Bu karşılaşma öncesinde Lara Sanders 15 sayı – 12 ribaund, Birsel Vardarlı Demirmen 8 sayı – 7.5 asist – 3.5 ribaund, Işıl Alben 6.5 sayı – 5 ribaund – 5 asist, Şebnem Kimyacıoğlu 10 sayı – 2 ribaund – 2 asist ve Nevriye Yılmaz 8.5 sayı – 2 ribaund ortalamaları ile dikkat çekiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN