Podolski İstanbul'a döndü ve antrenmanlara başladı

Podolski İstanbul'a döndü ve antrenmanlara başladı

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kayserispor maçında sakatlanan Podolski, Almanya'daki tedavisini tamamladı ve İstanbul'a döndü.

Galatasaray’a Podolski’den müjdeli haber geldi. Sarı-kırmızılı takımın yıldız futbolcusu Almanya’dan dönerek Florya Metin Oktay Tesisleri’nde çalışmalara başladı.

Podolski İstanbul’a döndü

Sporcope’un haberine göre Galatasaray’ın sezonun ilk yarısında gol yükünü çeken Alman futbolcu Lukas Podolski Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında oynanan Kayserispor maçında sakatlanmıştı. Yıldız futbolcu tedavisi için Almanya’ya gitmişti. Tedavide sona gelindi ve Podolski İstanbul’a döndü.

Konyaspor maçında oynamayabilir

Galatasaray’da Lukas Podolski yaşadığı sakatlık yüzünden uzun süredir takımdan ayrı kaldı. Bu dönemi ülkesinde yaptığı idmanlarla geçiren Alman futbolcunun, bu hafta oynanacak Torku Konyaspor maçı olmasa bile gelecek hafta Mersin İdman Yurdu ile deplasmanda oynanancak karşılaşmada takıma katılması bekleniyor.

Lukas Podolski bu sezon ligin ilk yarısında 17  maçta forma giymiş ve 8 gol kaydetmişti. Alman futbolcu ayrıca sakatlığı nedeniyle Spor Toto Süper Lig’de oynanan Sivasspor ve Osmanlıspor maçlarında forma giyememişti. Ayrıca Ziraat Türkiye Kupası’nda  Karşıyaka, Akhisar Belediye, Kastamonuspor 1966, ve Bursaspor maçlarında takımını yalnız bırakmıştı.

Tekrar sahalara döndü

Golcü futbolcu bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımları ile tekrar sahalara döndüğünü duyurdu. Paylaşılan görüntülerde Podolski’nin Florya Metin Oktay Tesisleri’nde olduğu, salonda ve sahada çalışmalara başladığı görüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN