‘Muhteşem Yüzyıl Kösem - Başlangıç’ın Beren Saat’siz afişi

‘Muhteşem Yüzyıl Kösem - Başlangıç’ın Beren Saat’siz afişi

‘Muhteşem Yüzyıl Kösem - Başlangıç’ın reklam afişi Şişli’deki bir binayı süsledi. Afişte Kösem Sultan’ı canlandıracak Beren Saat’in olmaması dikkat çekti.

15-10/03/66-24.jpg

Önümüzdeki günlerde izleyiciyle buluşacak ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem - Başlangıç’ın afişindeki detay gözlerden kaçmadı. TIMS Productions tarafından hayata geçirilen ve yeni sezona damga vurması beklenen dizinin afişinde önemli bir eksik vardı. Milliyet Cadde’nin haberine göre, iki senedir sır gibi saklanan oyuncu kadrosunun yer aldığı afişte Hülya Avşar, Tülin Özen, kadir doğulu, Mete Horozoğlu, Aslıhan Gürbüz ve son olarak Amerikan yapımı ‘Büyük Oyun’da başrol oynayan Mehmet Kurtuluş boy gösterdi. Diziye yedinci bölümde katılacak Beren Saat ise afişte yer almadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN