Mehmet Demirkol: Fenerbahçe, Seydou Doumbia'yı yüzde 95 aldı

Mehmet Demirkol: Fenerbahçe, Seydou Doumbia'yı yüzde 95 aldı

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin Seydou Doumbia transferiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin Doumbia transferiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin Roma'da forma giyen Seydou Doumbia ile anlaştığı yönünde haberler çıkmıştı. Spor yorumcusu Mehmet Demirkol'da konuyla ilgili açıklamalarda bulundu ve çok iddialı bir yorum yaptı.

'Fenerbahçe, Doumbia'yı transfer etti'

NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında konuşan Demirkol, "Fenerbahçe, Doumbia'yı % 95 aldı. Çok iyi bir transfer yaptılar. Doumbia kaliteli bir hücum oyuncusu. Hücum hattında her noktada görev alabiliyor. Benim çok beğendiğim bir oyuncu. Fenerbahçe doğru bir transfer yaptı" dedi.

Seydou Doumbia kimdir?

Futbola ülkesi Fildişi Sahili'nde başlayan futbolcu asıl çıkışını 2010 yılında Young Boys'tan CSKA Moskova'ya 11 milyon Euro'ya transfer olarak yaptı. Rus ekibinde de çıkışını sürdüren golcü futbolcu, geçen yıl 14.40 milyon Euro bonservis bedeliyle Roma'ya gitti.

Roma'da bu sezon 21 maça çıkan Doumbia 11 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN