Yüzüklerin Efendisi serisinin Galadriel'i Cate Blanchett para almadan çalışmış: Bedava sandviç karşılığında...

Yüzüklerin Efendisi serisinin Galadriel'i Cate Blanchett para almadan çalışmış: Bedava sandviç karşılığında...

Yüzüklerin Efendisi serisinin elf karakterlerinden olan Galadriel'i canlandıran Cate Blanchett, filmin yapımında para almadığını açıkladı! Sadece bedava sandviç karşılığında...

Peter Jackson'ın efsanevi “Yüzüklerin Efendisi” serisi, dünya genelinde 2.9 milyar dolarlık hasılatıyla sinema tarihinin en çok kazanan film serilerinden biri olarak öne çıkıyor. Ancak, serinin oyuncuları Cate Blanchett ve Orlando Bloom, aldıkları maaşları açıklayarak sinemaseverleri şaşkına uğrattı.

BLANCHETT'TEN ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA

Oscars 2014: Cate Blanchett and the art of the theater shout-out - Los Angeles Times

Geçtiğimiz günlerde, ünlü oyuncu Cate Blanchett, sunucu Andy Cohen’in “Yüzüklerin Efendisi” serisinden aldığı en büyük maaşı soran sorusuna dikkat çekici bir yanıt verdi. Blanchett, “Muhtemelen 'Yüzüklerin Efendisi' olduğunu düşünüyorum” tahminine, “Benimle dalga mı geçiyorsun? Hayır, o filmi yapmak için kimseye herhangi bir ücret ödenmedi” şeklinde karşılık verdi.

Cohen’in, Blanchett’e hasılat gelirlerinden pay alıp almadığını sorması üzerine Blanchett, “Hayır! Bu, bunların hepsinden çok önceydi. Hayır, hiçbir şey” diyerek, projeden hiçbir mali kazanç elde etmediğini açıkladı.

Blanchett, Jackson’ın 1992 yapımı “Braindead” filmiyle ilgili anılarına da değindi. Blanchett, "Temel olarak bedava sandviç aldım ve elf kulaklarımı tutabildim” dedi ve ekledi, “Kadınlar sandığınız kadar maaş almıyor.”

ORLANDO BLOOM'UN ÜCRET AÇIKLAMASI

Orlando Bloom, Yüzüklerin Efendisi serisinden kazandığı ücreti açıkladı - Mynet trend

Blanchett'in bu açıklamaları, “Yüzüklerin Efendisi” kadrosunun aldığı düşük ücretlerle ilgili tek örnek değil. Legolas karakterini canlandıran Orlando Bloom da, 2019’da “The Howard Stern Show”da verdiği röportajda, üç film için toplamda sadece 175.000 dolar aldığını açıkladı. Bloom, bu durumu şöyle değerlendirdi: “Hayır, dinle, bu hayatımın en büyük hediyesiydi ve bunu tekrar yapabilirsen, bu paranın yarısına tekrar yaparsın”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN