Sakıp Sabancı Müzesi'nde sanat şöleni başladı

Sakıp Sabancı Müzesi'nde sanat şöleni başladı

Bu yıl sekizinci kez düzenlenen 'Müzede Sahne' etkinlikleri başladı. "Gözler Duyar Kulaklar Görür" temasıyla gerçekleşen etkinlik, 25 Ağustos Pazar gününe kadar devam edecek.

Sakıp Sabancı Müzesi, her yıl olduğu gibi bu yaz da sanatseverlere unutulmaz bir deneyim sunuyor. "Müzede Sahne" etkinliği, bu yıl "Gözler Duyar Kulaklar Görür" temasıyla 25 Ağustos'a kadar devam edecek. Farklı oyunlar, performanslar ve atölyelerle dolu zengin bir programla izleyicileri bekleyen etkinlikte, sanatın tüm renkleri bir araya geliyor. Boğaziçi'nin eşsiz manzarası eşliğinde gerçekleşecek etkinlik için biletler satışta.

Sakıp Sabancı Müzesi Müdürü Dr. Nazan Ölçer, "Ana destekçimiz Sabancı Vakfı ile birlikte sekizinci kez Müzede Sahne’yi gerçekleştiriyoruz. İlk başladığı yıldan bu yana kapsamlı bir gösteri sanatları haftasına evrilen etkinliğimiz şehirde kalan sanatseverlere Boğaziçi’nin eşsiz manzarasında unutulmaz saatler sunuyor. Bu yıl temamızı sanat yönetmenimiz Ayşe Draz’la birlikte 'Gözler Duyar Kulaklar Görür' olarak belirledik. Bir sanat disiplini olarak tiyatronun sadece görsel değil birçok duyuya hitap eden yönünün altını çizmek istedik. Oyun, müzik, dans, performans gibi gösteri sanatlarının farklı disiplinlerini de kapsayan ve farklı yaş gruplarına hitap eden bir program oluştu" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN