'Minyonlar 3' geliyor: Vizyon tarihi belli oldu

'Minyonlar 3' geliyor: Vizyon tarihi belli oldu

Heyecanla beklenen "Minyonlar 3" filminin hazırlıkları başladı. Illumination Entertainment tarafından hazırlanan animasyon filmin senaryosu Brian Lynch'e ait. Yönetmen koltuğunda ise "Minyonlar" ve "Çılgın Hırsız" filmlerinden de tanıdığımız Pierre Coffin oturacak. Filmle ilgili şu ana kadar net bir bilgi paylaşılmasa da, 2027 yılında vizyona girmesi bekleniyor.

Universal ve Illumination, sevilen animasyon serisi "Minyonlar"ın üçüncü filmini resmen duyurdu! 30 Haziran 2027'de vizyona girecek olan filmde, yaramaz sarı minyonlar yepyeni maceralara atılacak.

Beyazperde'nin haberine göre, filmin senaryosu Brian Lynch ("Minyonlar", "Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı") tarafından kaleme alındı. Yönetmen koltuğunda ise ilk üç "Çılgın Hırsız" ve ilk "Minyonlar" filmlerini de yöneten Akademi Ödülü adayı Pierre Coffin oturacak. Coffin, Minyonlar'ın seslendirmelerini de yapmaya devam edecek.

Filmin yapımcılığını ise Illumination'ın kurucusu ve CEO'su Chris Meledandri ve Bill Ryan ("Süper Mario Bros. Filmi") üstlenecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN