Merakla beklenen The Platform 2'nin fragmanı yayınlandı! O tarihte geliyor

Merakla beklenen The Platform 2'nin fragmanı yayınlandı! O tarihte geliyor

Netflix'in çok beğenilen filmi The Platform'un devam filmi The Platform 2'nin fragmanı yayınlandı! O tarihte Netflix'e geliyor...

Netflix’in büyük ilgi gören bilim kurgu-korku filmi "The Platform"un devamı olan "The Platform 2," 4 Ekim’de izleyicilerle buluşacak. İlk filmiyle geniş bir hayran kitlesi edinen ve İspanya’nın popüler yapımları arasında yer alan "The Platform," yeni hikayesiyle tekrar sahne alıyor.

Başrollerini Milena Smit ve Hovik Keuchkerian’ın paylaştığı ve yönetmenliğini Galder Gaztelu-Urrutia’nın üstlendiği bu devam filminde, Natalia Tena ve Óscar Jaenada gibi ünlü isimler de yer alıyor. Yapımcılığını Basque Films’den Carlos Juárez, Galder Gaztelu-Urrutia ve Raquel Perea’nın üstlendiği "The Platform 2," izleyicilere gerilim dolu anlar vaat ediyor.

FİLMİN KONUSU

"The Platform 2"nin hikayesi ise şu şekilde:

"Gizemli bir lider, Platform'da kendi düzenini kurarken, acımasız beslenme sistemine karşı farklı yöntemlerle mücadele eden yeni bir üye gruba katılır. Yanlış tabaktan yemenin ölümle cezalandırıldığı bu yerde, hayatta kalmak için sınırları zorlamak gerekecek."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN