'Aile Arasında 2' geliyor

'Aile Arasında 2' geliyor

Gülse Birsel'in yazdığı ve yönettiği, 2017 yılında vizyona giren ve 5 milyondan fazla izleyiciyle gişe rekorları kıran "Aile Arasında" filminin devamı geliyor. Filmin çekimleri 2024 yaz aylarında başlaması ve 2025'te vizyona girmesi bekleniyor.

Gülse Birsel'in kalemi bir kez daha muzipliğini konuşturuyor. Sevilen komedi filmi "Aile Arasında"nın devamı için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

Birsel, Oksijen TV'ye verdiği röportajda müjdeli haberi vererek devam filminin hikayesini bulduğunu ve senaryoyu yaz döneminde tamamlayacağını açıkladı.

2017 yılında vizyona giren ve 5 milyondan fazla izleyiciyle gişe rekorları kıran "Aile Arasında", izleyicileri kahkahaya boğmayı başarmıştı. Demet Evgar ve Engin Günaydın'ın başrollerini paylaştığı filmde Erdal Özyağcılar, Devrim Yakut, Fatih Artman, Şevket Çoruh, Derya Karadaş, Devin Özgür Çınar, Su Kutlu, Ayta Sözeri ve Deniz Hamzaoğlu gibi usta isimler de yer almıştı.

Aile Arasında 2'nin vizyon tarihi ise 2025 olarak öngörülüyor. Filmin çekimleri 2024 yaz aylarında başlayacak

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN