Ünlü şarkıcı, sahnede açık unutulan kapağın kurbanı oldu! Talihsiz kaza, herkesin gözleri önünde yaşandı

Yurt dışında turne yapan ünlü şarkıcı, sahnede şarkı söylediği sırada sahnede hayranlarını tedirgin eden kaza yaşadı. İşte o anlar...

Olivia Rodrigo, Avustralya'daki Guts turnesi sırasında talihsiz bir kaza yaşadı. 21 yaşındaki şarkıcı, Melbourne'daki Rod Laver Arena'da 14 bin kişilik kalabalığın önünde performans sergilerken sahne kapağından düştü.

Medyatava'da yer alan habere göre, Olivia Rodrigo, sahnede mikrofonuyla koşarken, daha önceki bir gösteri bölümünden sonra yanlışlıkla açık bırakıldığı anlaşılan kapaktan aniden düştü.

olivia-rodrigo-fall-1.jpg

DÜŞMESİNİ YORUMLADI: BU EĞLENCELİYDİ!

Hayranları, ABD'li şarkıcının kısa süreliğine gözden kaybolmasıyla büyük bir endişe yaşadı. Ancak şarkıcı, hızlıca sahnenin kenarını yakalayıp kendini yukarı çekmeyi başardı. Olivia Rodrigo, durumu mizahi bir şekilde karşılayarak, "Aman Tanrım! Bu eğlenceliydi, ben iyiyim! Bazen sahnede sadece bir delik olur, tamam mı..." diyerek seyirciyi rahatlattı.

Kaza sonrası sosyal medyada birçok hayran, Olivia Rodrigo'nun sağlığı hakkında endişelerini dile getirdi. Bazıları ekibin neden kapağı kapatmadığını sorguladı.

olivia-rodrigo-fall-5.jpg

olivia-rodrigo-fall-3.jpg

olivia-rodrigo-fall-2.jpg

olivia-rodrigo-fall-4.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN