Son sürat giden aracın bagajını görenler telefona sarıldı! Savcılık harekete geçti, kimliği tespit edildi

Küçük bir çocuğun otomobil bagajında tehlikeli yolculuğu cep telefonuyla görüntülendi. İşte detaylar...

Karabük'ün Safranbolu ilçesinden kent merkezi istikametine giden otomobilin bagajına binen küçük çocuk trafikte yolculuk yaptı. Otomobilin bagajını eliyle tutan çocuğun o anları ise bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Şehit Ateşe Reşat Bulvarı üzerindeki otomobilin bagajında küçük çocuğun taşınmasıyla ilgili cumhuriyet savcısından alınan talimat sonrası İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

kucuk-cocugun-bagajda-tehlikeli-yolculugu-kamerada-2.jpg

SAVCI TALİMAT VERDİ, KİM OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Yürütülen tahkikat sonucu bahse konu çocuğun ailesine şaka amaçlı aile bireylerinin bilgisi dışında böyle bir olayın gerçekleştirildiği beyanı alınırken, otomobil sürücüsüne trafik ekiplerince 'trafik güvenliği ve düzeni ile ilgili olan yönetmelikte gösterilen kurallara uymamak' maddesinden 690 TL idari ceza uygulandı.

Ayrıca 'aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali ve trafik güvenliğini tehlikeye düşürme' suçundan adli tahkikat başlatıldı.

kucuk-cocugun-bagajda-tehlikeli-yolculugu-kamerada.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN