Bahçeli'den Erdoğan'a Ayşe Ateş Vizesi: Cumhurbaşkanımız istediğiyle görüşebilir, sakıncası yok

KARAR TV'de Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'un yorumuyla yayınlanan Bi' Karar Ver, kritik haber başlıklarını tartışmaya devam ediyor.

Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'un yorumuyla izleyiciyle buluşan Bi' Karar Ver programı, Türkiye ve dünya gündeminin nabzını tutuyor.

Peki, programda hangi konu başlıkları konuşulacak?

  • Dervişoğlu, Erdoğan-Akşener görüşmesini eleştirdi: Bana sorulanlar Akşener’e sorulmuyor
  • Erdoğan, 18 yıl sonra bugün CHP genel merkezine gidiyor
  • Suikast sonucu hayatını kaybeden Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş: Bahçeli'nin çağrısı cevap buldu ve Erdoğan ile görüşmemiz iptal oldu...
  • İktidar ekonomide rasyonel politikalara dönmeye çalışıyor: CB Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 'KKM zaten başından itibaren geçici bir düzenlemeydi. Görevini yaptı, artık adım adım oradan çıkıyoruz' dedi.
  • 1 Temmuz'da başlayacak Sinan Ateş Cinayeti Davasına yönelik Davutoğlu ve Özel'den Ayşe Ateş'e destek mesajları: Cinayet Üzerindeki Sis Perdesi Kalkana Kadar Ailenin Yanındayız / Davanın takipçisi olacağız!

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN