523 bin TL borçlu olduğu senedi alacaklısından alıp yuttu! Şoke eden anlar kamerada

Gayrimenkul konusunda anlaşmazlık yaşayan iki kişi, borç işlemleri için kırtasiyeye giderek fotokopi çektirmek istedi. Verecekli olan şahıs, bir anda alacaklısının elinden aldığı 523 bin TL'lik senedi çiğneyerek yuttu. İşte o anlar...

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde gayrimenkul konusunda aralarında anlaşmazlık çıkan iş insanının avukatı Fatih Arslan ile Tugay Üstün sorunu çözmek için bir araya gelerek önce tapuya gittiler.

SENEDİ BİR ANDA ALIP YUTTU

Tapunun ardından iş insanına ait 523 bin 800 TL'lik senedin fotokopisini çektirmek üzere bir kırtasiyeye girdiler. Kırtasiye çalışanı senedin fotokopisini çektikten sonra senedi uzattığı anda hamle yapan Tugay Üstün, senedi alarak yuttu.

İKİ KİŞİ HAKKINDA DAVA AÇILDI

Yaşanan arbede anları kırtasiyenin güvenlik kamerasına yansıdı. Olayın ardından, Tugay Üstün ve Elif Üstün hakkında resmi belgeyi bozmak, yok etmek ve belgeyi gizlemek suçlamasıyla dava açıldı.

senetler-kaybolursa-ne-olur-borc-senedi-hangi-durumlarda-gecersiz-olur-4.jpg

senetler-kaybolursa-ne-olur-borc-senedi-hangi-durumlarda-gecersiz-olur-3.jpg

senetler-kaybolursa-ne-olur-borc-senedi-hangi-durumlarda-gecersiz-olur-2.jpg

senetler-kaybolursa-ne-olur-borc-senedi-hangi-durumlarda-gecersiz-olur-1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN