Vural Çelik kimdir, kaç yaşında, nereli? Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik öldü mü, hastalığı nedir, eşi ve çocukları kim?

Vural Çelik kimdir, kaç yaşında, nereli? Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik öldü mü, hastalığı nedir, eşi ve çocukları kim?

Vural Çelik'in hayatını kaybettiği haberi, sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. Avrupa Yakası dizisinin Kubilay Peynircioğlu karakteriyle tanınan Vural Çelik, Türk televizyon dünyasında önemli bir yere sahipti. Son dönemlerinde sağlık sorunlarıyla mücadele eden Vural Çelik'in vefatı, medya ve sosyal medya platformlarında geniş yankı buldu. Peki Vural Çelik kimdir, kaç yaşında, nereli, hastalığı nedir, eşi ve çocukları kim?

Vural Çelik’in vefatı, yakınlarını, ailesini ve hayranlarını derinden etkiledi. Avrupa Yakası dizisinde canlandırdığı Kubilay karakteriyle hafızalarda yer eden Vural Çelik, hem oyunculuk kariyeriyle hem de samimi kişiliğiyle Türk halkının kalbinde önemli bir yer edinmişti. "Vural Çelik kimdir, öldü mü, nereli, kaç yaşında, sağlık sorunu hastalığı neydi, eşi kim, çocukları var mı?" soruları, vefatı üzerine sevenleri tarafından merak edilmektedir.

VURAL ÇELİK 51 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ

Acı haberi, yönetmen Birol Güven sosyal medya üzerinden duyurdu. Güven, "Maalesef Vural’ı kaybettik. Çok üzgünüm" ifadelerini kullandı. Çelik'in ani vefatı, sanat camiasında büyük bir üzüntü yarattı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da taziye mesajında, "Bıraktığı izler her zaman hatırlanacak" dedi.

Vural Çelik, hayatının son dönemlerinde sosyal medya üzerinden esprili paylaşımlar yapıyordu. İki gün önce hastanede yaptığı son paylaşımında, "Dizi bölümü çekseydim şimdiye kadar Range Rover'ım, yatım katım, her şeyim olurdu" demişti. Bu ifadeleri, hayranlarını derinden etkiledi.

vgeg.webp

VURAL ÇELİK KİMDİR?

1973 yılında Ankara'da doğan Vural Çelik, aslen Orduludur. Oyunculuk kariyerine 1989 yılında Levent Kırca Tiyatrosu’nda başlamıştır. Daha sonra Yasemin Yalçın’ın tiyatrosunda çalışarak, Selahattin Taşdöğen’in yardımcılığını üstlendi. Necati Akpınar ile tanıştıktan sonra organizatörlük eğitimi aldı ve BKM oyuncusu olarak Yılmaz Erdoğan ile birlikte çalıştı.

ieag.webp

Ata Demirer'in tavsiyesiyle Avrupa Yakası dizisine dahil olan Çelik, Kubilay Peynircioğlu ve Gülenay Peynircioğlu karakterleriyle dikkat çekti. En son Seksenler dizisinde Niyazi karakterini canlandıran Çelik, Türk televizyon dünyasında iz bırakan bir sanatçı olarak anılacaktır.

vegeg.webp

FİLMOGRAFİ

Canını Sevdiğim İstanbul- 2009-Ziyan Zebiloğlu
Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım (2007) Erdem
Organize İşler (2005) Kumarhane Müdürü
Avrupa Yakası (2004-2008) Kubilay Peynircioğlu
Güneş Yanıkları (2000) Ferhat
Herşey Çok Güzel Olacak (1998) Bardaki Genç
Bir Demet Tiyatro (1997) Gazeteci Çocuk

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN