İzzet Özilhan kimdir, kaç yaşında? Yasemin Özilhan'ın eşi İzzet Özilhan hakkında bilgiler

İzzet Özilhan kimdir, kaç yaşında? Yasemin Özilhan'ın eşi İzzet Özilhan hakkında bilgiler

Doktorlar dizisinde canlandırdığı Ela karakteriyle yıldızı parlayan Yasemin Özilhan ünlüler dünyasının en çok merak edilen isimlerinden biri. Aynı zamanda ünlü güzelin eşi de merak ediliyor. Peki Yasemin Özilhan'ın eşi İzzet Özilhan kimdir? Tüm detaylar haberimizde.

Ünlüler dünyasının güzel ismi Yasemin Özilhan ile eşi İzzet Özilhan'ın sosyal medyada çıkan boşanma haberleri ile ilgili insanlar merakla araştırma yapmaya başladı. Peki İzzet Özilhan kimdir? Çift boşanıyor mu? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İzzet Özilhan kimdir

İzzet Özilhan 27 Ağustos 1981 senesinde dünyaya gözlerini açmıştır. Babası Tuncay Özilhan Anadolu Grubun sahibidir. Dedesinin adaşı olduğu bilinen İzzet Özilhan'ın ailesi Türkiye'nin sayılı zengin ailelerindendir. 16 Temmuz 2011 senesinde Yasemin Özilhan ile nikah masasına oturmuştur. Çiftin 2 kızı vardır; Emine 2012 senesinde doğmuş, Ela ise 2013 senesinde dünyaya gelmiştir. Küçük kızları Ela'nın isminin Doktorlar dizisinden geldiği de biliniyor.

Yasemin Özilhan İzzet Özilhan

Yasemin Özilhan kimdir

Yasemin Özilhan 22 Ocak 1985 senesinde Hamburg'da dünyaya gözlerini açmıştır. Eski model olan Yasemin Özilhan İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü'nde eğitimini tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini Doktorlar dizisinde Ela Altındağ karakteri ile yaşamış ve yıldızı bu dizide parlamıştır. Daha sonra Aşk Oyunu dizisinde Ekin Serbest Teksoy karakteri ve Mucize Doktor dizisinde Doktor Ela olarak konuk oyuncu olarak yer almıştır.

Özilhan çifti boşanıyor mu

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada Özilhan çiftinin boşanacağına dair iddialar ortaya atıldı. İzzet Özilhan sosyal ehesabını kapattı ve Yasemin Özilhan da sosyal medya hesabından eşi ile olan bazı fotoğraflarını kaldırdı. Bodrum Kaplankaya'da bulunan evlerinde tatil yapan Yasemin Özilhan'ın paylaşımlarının hep tek başına olması da kullanıcıların dikkatinden kaçmadı. Çiftten ayrılık iddiaları ile ilgili bir açıklama yapılmadı. 

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN